Gjurmimi i flotes me GPS

Monitorim Flote


Monitorimi I flotes realizohet me ane te gjurmimit te mjeteve me pajisje GPS. Per vec gjurmimit bashkpunimi I pajisjes GPS me platformen tone I ofron klientit nje eksperience teper te lehte dhe productive ne cdo aspekt.

Zgjidhjet qe ne ofrojme ju lejojne te mbani nen kontroll cdo aspekt te flotes tuaj ne cdo fush qe kompania juaj mund te operoj. Me poshte jane disa shembuj: Menaxhim I shofereve, kursim karburanti, Ore pune per cdo mjet, Dispaceri ne kohe reale, Vleresi I ngarjes se mjetit, Njoftim per sherbime te ndrsyhme, Njoftim per skadenc dokumentacionesh etj.

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?