Identifikim Shoferi

Identifikim Shoferi


Ne rast se mjeti perdoret nga persona te ndryshem dhe eshte e nevojshme identifikimi i personit qe eshte ne timon cdo moment atehere kjo zgjidhja eshte per juve. Me ane te nje lexuesi afer celsit te mjetit cdo shofer do mund te identifikohet duke perdorur cipin personal qe do posedoj. Kjo mund te kombinohet me Immobilizer qe mjeti te mos ndizet dot nese shoferi nuk eshte i autorizuar.

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?