Dispeçeri

Dispeçeri


Nje vecori e domosdoshme per cdo biznes qe me ane te nje operatori shperndan mjetet neper pika te ndryshme ne kohe reale. Kjo vecori bashkon navigimin, komunikimin dhe gjurmimin ne nje aplikacion te vetem cka e ben nje zgjidhje praktike dhe ekonomike!

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?