Kontroll Kuadri

Kontroll Kuadri (Immobilizer)


Ju mundesojme te kontrolloni ndezjen e mjetit nga celulari juaj. Nepermjet aplikacionit tone mjafton te prekni butonin e duhur dhe mjeti nuk do ndizet dot pasi kuadri do jet caktivizuar. Per riaktivizim kuadri mjaton te prekni po te njejtin buton.

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?