Kamera

VIDEO TELEMATICS


Sherbimet Video Telematics ofrojne mbikeqyrje vizuale te nje udhetimi duke regjistruar pamjet ne nje micro SD card. Ne rast aksidenti apo incidenti kjo pamje perben fakt te pakundershtueshem nga kushdo, perfshir dhe kompanit e sigurimit.


Ne kete menyre mund te mbroni veten dhe mjetin tuaj pas nje incidenti me deme te shkaktuara nga dikush tjeter.


Na kontaktoni per tu abonuar dhe implementuar nje nga zgjidhjet “video telematics” dhe do mund te qarkulloni te qet kudo brenda dhe jashte Shqiperis.


Ne rast se keni flot mjetesh kamerat tona te avancuara ofrojne transmetim live nga secili mjet ne menyre qe te keni situaten nen kontroll nga aplikacioni I telefonit tuaj.

Camera Stream


Sherbimi “camera stream” per vec regjistrimit te pamjeve audiovizuale, lokalisht ne nje micro SD card, ju ofron edhe mundesin te monitoroni ne kohe reale nga kudo qe ndodheni zerin dhe figuren nga mjeti juaj. Kamera e posacme ofron mundesin per te shtuar nje kamer te dyte. Kamera e pare detyrimisht drejtohet perpara per te mbuluar rrugen ndersa e dyta funksionon si kamer zgjatuese dhe mund te montohet ose ne Kroskot per tju drejtuar shoferit ose mbrapa per te mbuluar pjesen e pasme te mjetit tuaj. Cilesia te kamera kryesore eshte FullHD ndersa te kamera dytesore HD. Nje vecori tjeter e dobishme eshte dhe gjurmimi permjet GPS, Kamera e posacme ka nje modul GPS te integruar cka ju ofron nje gjurmim bazik te vendodhjes se mjetit.


Pamjet mund te aksesohen nepermjet: a.Aplikacionit ose web platform b.HotSpot access c.micro SD card


Ky sherbim ofron opsionin ekstra e nje SOS button ne rast emergjence si dhe immobilizer per te fikur mjetin tuaj me nje buton nga celulari. Keto opsione vijne me kosto ekstra.

Dash Camera


Dash Camera ofron thjesht regjistrimin e pamjeve lokalisht ne nje micro SD card. Aksesimi I pamjeve behet duke hequr karten e memorjes e duke e vendosur ne kompjuter. Cilesia e kameres eshte FullHD.


Kamera ofron opsion ekstra antene GPS ne menyre qe per vec zerit dhe figures gjate regjistrimit te afishohet dhe shpejtesia momentale e mjetit, parameter ky I rendesishem ne rrethana te caktuara.


Ne rast se mjeti nuk eshte per perdorim personal mund te perdorni Kasen mbrojtese antivandal me celes unik ne menyre qe shoferi te mos ket asnje akses te karta e memorjes dhe as te kabulli I ushqimit(kosto ekstra).


Instalimi heren e pare brenda Tiranes perfshihet te cmimi I blerjes.

Mobile DVR


Nese fusha ku biznesi juaj operon kerkon mjete te renda si kamion apo ekskavator dhe doni te keni pamje ne kohe reale nga kendveshtrime te ndryshme rreth e rotull mjetit atehere ju sugjerojme “Mobile DVR” me 4 kanale. Mobile DVR lejon instalimin deri ne 4 kamera ne vende te caktuara rreth mjetit sipas deshires tuaj. Kamerat jane FullHD dhe HD te brendshme dhe te jashtme, vertikale apo horizontale gjithmone ne varesi te kerkeses tuaj.

Telefono ose ploteso formen

Deshiron nje demo ?