Ju duhet asistence? Mund tju ndihmojme!

Monitorim Flote


Monitorimi I flotes realizohet me ane te gjurmimit te mjeteve me pajisje GPS. Per vec gjurmimit bashkpunimi I pajisjes GPS me platformen tone I ofron klientit nje eksperience teper te lehte dhe productive ne cdo aspekt.

Zgjidhjet qe ne ofrojme ju lejojne te mbani nen kontroll cdo aspekt te flotes tuaj ne cdo fush qe kompania juaj mund te operoj. Me poshte jane disa shembuj: Menaxhim I shofereve, kursim karburanti, Ore pune per cdo mjet, Dispaceri ne kohe reale, Vleresi I ngarjes se mjetit, Njoftim per sherbime te ndrsyhme, Njoftim per skadenc dokumentacionesh etj.


Me Shume

VLERESIM VOZITJE

Siguroni sjellje profesionale te shofereve tuaj

Me Shume

IDENTIFIKIM SHOFERI

Menaxhoni stafin e drejtuesve te mjetit

Me Shume

DASH CAMERA

Siguroni proven e pafajesise ne rast aksidenti

Me Shume

DISPEÇERI

Menaxhoni floten tuaj me efikasitet maksimal

Me Shume

KONTROLL KUADRI

Merrni masat kundra vjedhjes

Me Shume
TELEFONO OSE PLOTESO FORMEN

DESHIRON NJE DEMO ?